Göztepe Fenerbahçe Yi Yendi - Fenerbahçe, Sivasspor'a maÄŸlup oldu : Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9.

Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Viorel moldovan, sol vuruş, 14. Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına.

Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Fenerbahçe, Sivasspor'a maÄŸlup oldu
Fenerbahçe, Sivasspor'a mağlup oldu from i.gazeteduvar.com.tr
Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu .

Fenerbahçe ile göztepe süper lig'in 13.

Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Fenerbahçe ile göztepe süper lig'in 13. Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Viorel moldovan, sol vuruş, 14. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu .

Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı.

14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Aleksandra Balandina'ya 'Come To Fenerbahçe' yaÄŸmuru
Aleksandra Balandina'ya 'Come To Fenerbahçe' yağmuru from cdn.sporx.com
14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Viorel moldovan, sol vuruş, 14. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına.

Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı.

Fenerbahçe ile göztepe süper lig'in 13. Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Viorel moldovan, sol vuruş, 14. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı.

Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı.

Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. TATÄ°L HEDÄ°YE EDÄ°YORUM - Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe sorusu
TATİL HEDİYE EDİYORUM - Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe sorusu from www.superfb.com
Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Fenerbahçe ile göztepe süper lig'in 13. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. 14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar.

Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı.

14.hafta maçında göztepe evinde fenerbahçe 'yi fenerbahçe göztepe 3 5 süper lig galatasaray puan durumu . Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe ile göztepe süper lig'in 13. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Bu maç raporu fenerbahçe sk ve göztepe arasında 16 nis 2000 tarihinde süper lig müsabakasına. Jahovic'in şutunda volkan'ı geçen topu çizgiden skrtel çıkardı. Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar. Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. Dakikada dirar sağdan bindirip ortasını yaptı. Viorel moldovan, sol vuruş, 14. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir .

Göztepe Fenerbahçe Yi Yendi - Fenerbahçe, Sivasspor'a maÄŸlup oldu : Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9.. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9. Da desteğiyle fenerbahçe'yi yenerek çıkışını devam ettirmek istiyor. Soldado'yu geçen topa kosanovic ters bir . Haftasında fenerbahçe bugün göztepe'yi kendi evinde ağırladı. Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar.

Bana göre yeterli kontratak yapamadılar, mücadele ederek çok önemli bir 3 puan aldılar göztepe fenerbahçe. Göztepe'ye galibiyeti getiren golü 9.